Online Bijles

Ontwikkelingen in het onderwijs

Het internet heeft ons leven in de afgelopen jaren enorm veel veranderd. Met e-mail en digitale telefonie kunnen we razendsnel contact leggen met elkaar. Door streamingsservices hebben we nu de nieuwste Hollywoodfilms en series direct op de TV. Youtube geeft ons toegang tot de schattigste kattenfilmpjes grootste ‘epic fails’. Gelukkig laat het onderwijs het geitenwollen sokken imago langzaam achter zich en begint de digitalisering nu ook in het klaslokaal. Het contact tussen docenten en leerlingen is sneller dan ooit door diensten als Magister en SomToday. Er zijn steeds meer laptop-lyceums en Ipad-basissscholen. Online onderwijstools doen steeds vaker hun intrede. De tijden van de oude lijntjesschriften en het krijtbord zijn nu echt heel lang geleden! Online bijlessen zijn een mooie aanvulling op het onderwijs in Nederland.

Waarom online bijles?

Hoewel al deze ontwikkelingen positief zijn, zijn er toch veel scholieren die net niet helemaal mee kunnen komen. Soms hebben leerkrachten simpelweg teveel leerlingen en te weinig tijd om een speciale aanpak te kunnen maken. In zo’n geval is extra bijles natuurlijk een goed idee. Desondanks is reguliere, fysieke bijles aan huis niet altijd voor iedereen: er zijn maar weinig bijlesbureaus die in heel Nederland actief zijn en niet alle begeleiders zijn bereid om af te reizen naar leerlingen die net wat verder wonen. Dat vinden wij niet kunnen, want ieder kind verdient een goede aanvulling op zijn of haar onderwijs. Of uw kind nu in 6 vwo zit of in groep 3 van de basisschool. Dit is waarom het internet juist een geweldige rol kan spelen: online bijlessen! Online-bijles.com biedt het antwoord voor diegenen die net buiten de boot vallen, en daardoor bieden we steun aan kinderen die moeite hebben met bepaalde vakken.

Onze online bijlescoaches

Met online bijlessen kan iedereen, overal en altijd, en vanuit het gemak van je eigen huis bijles krijgen. Onze online bijlessen worden gegeven door onze grote groep aan ervaren en enthousiaste coaches. Al onze coaches hebben een training gehad waarin zij leren om de benodigdheden van uw kind te achterhalen en hierop een juiste aanpak te maken. Uw kind heeft tenslotte een andere aanpak nodig dan klasgenootjes of de kinderen van de buren. Voor ieder schoolvak op de basisschool en de middelbare school hebben wij coaches paraat staan – van rekenen tot begrijpend lezen, van economie tot natuurkunde. Met behulp van een computer met een goede internetverbinding kan iedereen dezelfde bijles ontvangen als zij die het thuis krijgen. Via de computer heeft uw kind ook nog eens een mooi voordeel: er kan zo gemakkelijk huiswerk gedeeld worden en meteen handige tools gedownload worden die uw kind kunnen helpen. Op deze manier zijn die Cito-toetsen een eitje en wordt leren voor het dictee weer leuk. Lekker thuis leren met een toffe bijlescoach: wie wil dat nou niet?

Meld uw kind vandaag nog aan

Online bijlessen zijn een geweldige en gemakkelijke aanvulling aan het onderwijs van iedere scholier. Onze digitale leerondersteuning is dus ook beschikbaar voor zowel kinderen op de basisschool als op het voortgezet onderwijs. Voor ieder kind is er een persoonlijke coach en een eigen online aanpak. Heeft u interesse in online bijlessen voor uw kind? Dan kunt u hier direct gemakkelijk uw kind aanmelden. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, coaches, visie of andere zaken? Dan kunt u natuurlijk uw vragen mailen naar info@online-bijles.com of u kunt ons bereiken op 06 40 34 40 17.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.