Over ons

Timothy en Charley

Meer dan tien jaar geleden begon onze oprichter Timothy met het geven van bijles als bijbaantje. Hij zag echter hoeveel kinderen moeite hadden met het vinden van een goede bijlesdocent. Hierdoor kreeg hij een idee: “Wat als ik nou een groep van enorm goede bijlesdocenten bij elkaar kan vinden? Dan kan iedereen ervan uitgaan dat ze goede bijles krijgen”. En zo geschiedde: wat begon als een kleine groep enthousiastelingen groeide uit tot een succesvol en ervaren bijlesinstituut. Charley begon bij Timothy als stagiair. Timothy zag in hoeveel hart hij had voor het werk en hoeveel hij eigenlijk wist van de fijne kneepjes van bijles. Charley heeft immers zelf veel bijles gehad dus hij is een deskundige in wat een bijles nou doet vallen of staan. Ondertussen heeft hij als operationeel directeur de dagelijkse regie in handen en zorgt hij ervoor dat ieder kind de perfecte bijlescoach krijgt. Samen hebben ze het bedrijf weten te uit te bouwen tot een gewaardeerd bijles- en examentrainingsbedrijf dat in heel Nederland actief is. Gedurende deze tijd hebben zij de groeiende invloed van het internet meegemaakt en zij zagen direct de potentie hiervan voor bijlessen. Daarom hebben zij ervoor gekozen om ook online bijlessen te gaan geven zodat iedereen, ongeacht woonplaats, rooster of omstandigheid, de beste aanvulling op zijn onderwijs kan krijgen. Nu kunnen alle kinderen op de basisschool en scholieren op de middelbare school net als iedereen enorm mooie cijfers halen. Sinds 2007 hebben wij meer twintigduizend kinderen geholpen met school. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op :).

Onze visie

Online-bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij leggen graag aan u uit wat dit voor ons betekent:

Kwaliteit

Wij vinden dat online bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Dat betekent dat wij geloven in langetermijndenken, en dat bijles voor meer moet staan dan enkel het halen van een voldoende voor de komende toets. Bijles moet ervoor zorgen dat een kind niet alleen dit jaar, maar de komende jaren klaar kan staan voor moeilijkheden op school. Zulke kennis neem je tenslotte je hele leven mee.

Maatwerk

Al onze online bijlessen zijn compleet op maat gemaakt. Ieder kind heeft tenslotte op zijn of haar eigen manier moeite met dat ene vak of andere moeilijkheden op school. Wij benadrukken deze waarde in de opleiding voor alle coaches. Zij dienen dan ook allemaal een trainingsprocedure te doorlopen waarin zij leren om in te spelen op de benodigdheden van uw kind. Zo kunnen wij garanderen dat uw kind precies de studiehulp krijgt waar hij of zij baat bij heeft. Basisschool, vwo, geschiedenis of scheikunde – voor iedereen is er een unieke aanpak.

Flexibiliteit

Online-bijles.com streeft altijd naar flexibiliteit. Het leven van een scholier kent al genoeg verplichtingen (en afleidingen!) en daarom passen wij ons daar graag op aan. Onze coaches staan daarom de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij schoolwerk. Online bijlessen zijn bij uitstek flexibel want u kunt die zelf inplannen wanneer het u uitkomt. Leren voor de Cito-toets in Schiedam, studeren voor havo natuurkunde in Groningen of onderwijsondersteuning vmbo Engels: Online bijles is de meest flexibele oplossing.

“Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook.” – Timothy & Charley

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.