Hoe werkt het?

Hoe werkt onze online bijles?

Online bijlessen zijn een geweldige en gemakkelijke aanvulling op de ontwikkeling en onderwijs van iedere scholier – op zowel basisschoolniveau als in het voortgezet onderwijs. Onze coaches gaan met een verfrissend enthousiasme en motiverende houding te werk, en leveren te allen tijde maatwerk. Uw kind is tenslotte uniek en vergt een eigen aanpak. De coaches staan meer dan klaar om uw kind te helpen met rekenen of die hoge werklast voor dat geschiedenisproefwerk. Maar hoe werken de online bijlessen van online-bijles.com? Loop met ons mee door dit eenvoudige stappenplan:

Online bijles in 5 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 5 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Check

Controleer of je een werkende computer/ laptop, camera en microfoon hebt. Voor een optimale online bijles wordt een stabiele internetverbinding aangeraden.

Aanvraag

Geef je beschikbaarheid  telefonisch of via een e-mailbericht aan ons door. Wij doen ons best een passende coach te vinden op de gevraagde tijd.

Nov 09, 2017

Match!

Wanneer een coach gematched is, krijg je een uitnodiging voor de online omgeving. In deze e-mail wordt ook uitgelegd hoe het programma werkt.

Nov 09, 2017

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je de stof digitaal bij de hand hebt voor de bijlescoach. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.

Nov 09, 2017

Online bijles

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip klaarzit en ga naar het online portaal. Hier maak je kennis met de coach en ga je aan de slag.

Nov 09, 2017

1. Doe de thuischeck

Om online bijlessen te kunnen ontvangen dient u een werkende laptop of computer te hebben. Het hebben van een camera/webcam met een microfoon is ook nodig, want leren gaat gemakkelijker wanneer er direct contact is. Non-verbale communicatie is tenslotte net zo belangrijk als verbale communicatie. Daarbij is het hebben van een stabiele internetverbinding ook wenselijk. Het is natuurlijk erg zonde als uw kind en de coach elkaar niet kunnen zien of verstaan door een haperende verbinding. Ten slotte is het ook fijn als uw kind in een rustige omgeving online bijles kan krijgen, bijvoorbeeld in zijn of haar eigen kamer.

2. Vraag de online bijles aan

Heeft u de check gedaan? Dan bent u nu klaar om uw kind aan te melden voor online bijlessen! U kunt uw beschikbaarheid aangeven per telefoon of via onze e-mail. Hoe vaak wilt u online bijlessen voor uw kind? Voor welk vak heeft uw kind bijles nodig? Per wanneer wilt u dat de bijlessen beginnen? Dat kunt u allemaal aangeven in het aanmeldformulier. Misschien zijn er nog bijzondere omstandigheden: de eerste toets komt wel heel snel dichtbij of uw kind heeft moeite met leren? Ook dat kunt u gemakkelijk aan ons doorgeven. Makkelijk, overzichtelijk en snel – daar streven wij te allen tijde naar.

3. Wij zoeken de perfecte online bijlescoach

Zo, uw werk zit erop. Vanaf hier gaan wij voor u aan de slag. Wij zoeken nadat uw aanmelding binnen is zo snel mogelijk naar een geschikte online bijlescoach op basis van uw wensen en de benodigdheden van uw kind. Heeft uw basisschoolkind behoefte aan hulp voor spelling? Dan zoeken wij een geschikte spellingskampioen! Heeft uw kind op de havo hulp nodig bij wiskunde? Of leert uw kind voor de aankomende CITO-toets? Wij schakelen één van onze bollebozen voor u in. U krijgt direct een mail van ons wanneer er een perfecte match is gevonden waarin tevens een uitnodiging staat voor de online leeromgeving.

4. Klaar voor de start?

Laat het online leren beginnen! Vanaf nu kunnen de online bijlessen beginnen. Uw kind dient op de afgesproken momenten klaar te zitten voor de computer en volledig ingelogd te zijn op ons online portaal. De coach is dan ook online en staat klaar om de bijles te geven. Eerst zal er een korte kennismaking plaatsvinden, want het is natuurlijk wel zo prettig om te weten met wie uw kind te maken heeft. Tijdens de online bijles zal de coach met uw kind doornemen wat er te leren valt en voorziet hem of haar van aanvullend leermateriaal. Onze coach maakt iedere bijles compleet op maat, want uw kind heeft het meeste baat bij een unieke aanpak. Zodra de bijles voorbij is, is uw kind weer wat wijzer en is dat mooie cijfer een stap dichterbij. Op naar de volgende bijles!

Meld uw kind vandaag nog aan voor online bijlessen

Online bijlessen zijn perfect om de cijfers en de motivatie van uw kind te bevorderen. Leren in een vertrouwde omgeving met een leuke coach: dat is natuurlijk prettig voor iedere scholier. Of uw kind nu in groep 6 van de basisschool zit of al in de vmbo bovenbouw. Mocht er toch geen directe klik zijn tussen uw kind en onze coach, dan gaan wij direct op zoek naar een geschikte vervanger. Wilt u weten wat onze online bijlessen kunnen betekenen voor uw kind? Dan kunt u uw kind hier direct aanmelden. Heeft u nog vragen over de manier waarop wij werken of onze visie op online onderwijs? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of ons bereiken op 06 40 34 40 17.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Dit zeggen onze klanten

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.