Scholen in Nederland vs COVID-19

De scholen zijn dicht...

Op 15 maart 2020 werd door het kabinet iets besloten dat tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden. Vanwege de verspreiding van het coronavirus worden restaurants, cafés, sportclubs en nog meer organisaties gesloten. Helaas maken scholen ook deel uit van deze lijst, en daardoor zitten veel scholieren nu onverwacht thuis. Best lekker, zo’n onverwachte “vakantie”! Jammer dat alle vluchten naar het zonnige Spanje ook geannuleerd zijn…

Maar het onderwijs gaat door!

Hoewel de scholen zelf gesloten zijn, zijn ze verplicht om toch het onderwijs door te laten gaan. Dat is natuurlijk goed, maar helaas is de realiteit dat veel scholen geen plan hebben om dit te bewerkstelligen. Hierdoor zijn er veel scholieren die toch een achterstand oplopen die moeilijk weer in te halen is. Het schooljaar gaat gewoon door en die toetsperiode aan het eind van het jaar blijft toch gewoon staan! Dat is erg vervelend, als uw kind door die nare griep moet blijven zitten. Per 11 mei beginnen mondjesmaat de basisscholen weer met lessen op school, maar intussen stilzitten is natuurlijk geen optie! De komende weken zijn daarom bij uitstek het moment om zelf aan de slag te gaan voor school. Zelf inplannen wanneer uw kind voor school aan de slag gaat en zelf bepalen wanneer er pauze genomen mag worden. Dat klinkt goed, maar hoe moet dat als je eigenlijk geen idee hebt hoe je aan de slag moet voor natuurkunde? Of als je niet weet hoe je het beste die Franse werkwoorden kunt leren? Mensen die uw kind thuis kunnen helpen blijven vaak liever zelf thuis. Gelukkig is er de perfecte manier om toch bij te blijven voor dat moeilijke vak terwijl je thuis bent: bijles van online-bijles.com.

De beste online oplossing

Bij online-bijles.com bieden we de beste bijlessen, volledig online. Ons bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het geven van examentrainingen, huiswerkbegeleiding en bijlessen. Al onze online bijlessen worden gegeven door ervaren studiecoaches die met een tomeloos enthousiaste uw kind kunnen helpen met het schoolwerk. Onze coaches hebben zelf een opleiding moeten doorlopen zodat zij maatwerk kunnen leveren: uw kind is immers uniek en heeft het meeste baat bij een unieke aanpak. Online kunnen ook makkelijk aanvullende bestanden worden gestuurd die kunnen helpen bij het leren, zoals nuttige onderwijssites en handige leerplanningen. Met behulp van onze online bijlessen kan uw kind komende augustus gewoon door naar het nieuwe jaar! Of uw kind nu in groep 8 zit op de basisschool of in 4 vmbo: voor online bijles is voor iedereen. Lekker leren vanuit huis terwijl je wordt geholpen door een leuke en enthousiaste coach: wie wil dat nou niet? Stel het effectief leren niet uit totdat de scholen weer open gaan, want iedere dag telt. U kunt met de link hieronder uw kind aanmelden voor online bijles.

Aanmelden voor online bijles

Heeft u interesse in online bijles voor uw kind? Dan kunt u hier uw kind aanmelden. Wij bieden online bijlessen voor alle vakken op de basisschool en in het voorgezet onderwijs, op alle schoolniveaus. Binnen enkele dagen hebben wij een enthousiaste en ervaren coach klaar staan voor uw kind die hem of haar kan ondersteunen met schoolwerk. Al onze online bijlessen zijn volledig op maat, want uw kind heeft het meeste profijt van een unieke aanpak. Heeft u vragen over onze coaches, de manier waarop wij denken of onze visie op goed onderwijs? Dan kunt u contact met ons opnemen op 06 40 34 40 17 of u kunt ons mailen op info@online-bijles.com.