Nu ook aan huis!

*Nu ook aan huis!

Back to School

Het is weer zo ver. De scholen gaan weer beginnen. Om iedereen een goede start te kunnen garanderen hebben we nu een superactie. Huiswerkbegeleiding of bijles, 10 lessen voor maar €25,- per uur.

10 bijlessen Online (of aan huis) voor €25,- per uur.

Trustpilot cijfer
Back to School actie

Waarom online-bijles.com?

Nu ook aan huis!

Dit zeggen andere ouders

Online bijles in 5 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 5 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Check

Controleer of je een werkende computer/ laptop, camera en microfoon hebt. Voor een optimale online bijles wordt een stabiele internetverbinding aangeraden.

Aanvraag

Geef je beschikbaarheid  telefonisch of via een e-mailbericht aan ons door. Wij doen ons best een passende coach te vinden op de gevraagde tijd.

Nov 09, 2017

Match!

Wanneer een coach gematched is, krijg je een uitnodiging voor de online omgeving. In deze e-mail wordt ook uitgelegd hoe het programma werkt.

Nov 09, 2017

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je de stof digitaal bij de hand hebt voor de bijlescoach. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.

Nov 09, 2017

Online bijles

Zorg dat je op het afgesproken tijdstip klaarzit en ga naar het online portaal. Hier maak je kennis met de coach en ga je aan de slag.

Nov 09, 2017

Wij helpen duizenden jongeren in alle vakken

Door de komst van het internet zijn er veel veranderingen gekomen in ons dagelijkse leven. We hebben met FaceTime binnen no-time contact met oma aan de andere kant op de wereld. Via Instagram kunnen we allemaal de nieuwe hond van de buren bekijken en de nieuwste vriendin van die knappe filmster. Met video-on-demand kunnen we allemaal bijblijven bij die sappige soap en hebben we enorm snel de grootste kaskrakers tot onze beschikking. 

De digitalisering vindt gelukkig ook plaats op school. Veel klaslokalen hebben digiborden en steeds meer docenten bieden hun leerstof aan op de mail of het digitale schoolsysteem. Dat is natuurlijk wel zo prettig als je moet leren voor bepaalde schoolvakken. Maar soms is dit alles nog niet genoeg om zeker te zijn van een mooie voldoende op je eindrapport. Online bijles biedt de uitkomst voor iedere scholier die over een langere periode online ondersteuning wilt krijgen.

Download onze brochure

Wilt u nog eens rustig nalezen hoe de bijles van Online-Bijles.com in zijn werk gaat? Download onze brochure en u heeft alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Brochure voorbeeld Online Bijles
Trustpilot cijfer

Profiteer vandaag nog van onze
Back to School actie!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.